Scandikakel lanserar ny webbplats!

Efter ägarbytet har ett intensivt arbete pågått med att organisera om verksamheten. En del i det har varit att göra om websidan. Nu kan vi äntligen lansera Scandikakel.se 2.0. Den här sidan kommer leva under året och hela tiden vara uppdaterad och successivt byggas ut och förädlas, allt för att ni som arkitekter och entreprenörer ska kunna hitta den information ni behöver.

Nytt är att vi vartefter tar fram produktblad på alla serier. Vi har börjat med prio på de mest använda serierna. Saknar ni någon information är det bara höra av sig så ordnar vi det.

Vår förhoppning med de förändringar vi gör, är att ni ska känna fortsatt förtroende för Scandikakel som en kvalificerad leverantör av byggkeramik. En leverantör ni i trygghet kan använda i era nuvarande och framtida projekt.

Väl mött därute

//Per Forslund