Räddaren i nöden

Scandi Kakel räddade projektet

Ett projekt som kört fast med material som inte gick att få fram. Det var situationen när arkitektfirman kontaktade oss på Scandi Kakel. De ville ha en metallisk platta i formatet 30×60 på en fasad. Den föreslagna plattan gick inte att få i detta format enligt leverantören.

När vi fick passningen så tog vi tag i det på en gång och med full intensitet. Det ringdes och mailades med agenter, fabrik och studio för kapning. Det var kort om tid så det drogs i alla trådar samtidigt. Allt för att lösa leveransen i tid. 

“Per engagerade sig snabbt och jobbade frenetiskt för att lösa vår situation. Vi rekommenderar gärna Scandi Kakel och Per Forslund till andra som sitter I samma situation som vi gjorde.”

INspiration 

Nedan ser ni några bilder från projekt som vi dokumenterat det senaste året. Alla serier nedan är aktiva.

Serie Shades i ett badrum utamnför Västerås.
Shades grön, med den naturliga färgvariationen.
X-stone och Mood wall.
Serie Lux med lätt vågig yta,